Έκπτωση 22%

Σύστημα 8 αισθητήρων παρκαρίσματος αυτοκινήτων για πίσω και εμπρός

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 49,90 
38,90 
Κερδίζετε: 11,00 € (22%)
Τιμή σε πόντους: 778 πόντοι
03015PRS00CL
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Αισθητήρες παρακαρίσματος είναι ένα σύστημα παρακαρίσματος που συνοδεύεται από αισθητήρες (4 για εμπρός και 4 για πίσω) με οθόνη και buzzer.
Έχοντας τους αισθητήρες παρακαρίσματος με οθόνη, θα παρκάρετε με άνεση και ασφάλεια το όχημά σας ακόμα και εάν δεν έχετε εμπειρία.
Με το συστημα παρκαρίσματος με oθόνη, και τους 8 αισθητήρες παρακαρίσματος – kit parking sensor θα προστατεύσετε τόσο το αυτοκίνητό σας, όσο και τα μπροστινά ή τα πίσω αυτοκίνητα, αλλά το σημαντικότερο θα αποφύγετε πιθανούς τραυματισμούς.

Ενεργοποίηση με την όπισθεν για πίσω και με το φρένο για μπροστά.

Σετ 8 αισθητήρων παρκαρίσματος με οθόνη LCD/LED για να έχετε πλήρη γνώση της απόσταση σας από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και εμπόδια κατά την διαδικασία του παρκαρίσματος !
Διαθέτει οθόνη LCD/LED που ενσωματώνεται στο ταμπλό του αυτοκινήτου με ειδικό αυτοκόλλητο για να γνωρίζετε με ακρίβεια την απόσταση του αυτοκινήτου σας από το οποιοδήποτε εμπόδιο αλλά και ηχητική προειδοποίηση (alarm) με 4 επίπεδα !
Στο σετ συμπεριλαμβάνεται κοπτικό εργαλείο για τρυπάνι με την ακριβή διάμετρο των αισθητήρων για την σωστή εφαρμογή και τοποθέτηση των αισθητήρων στους προφυλακτήρες.
Οι μπροστά αισθητήρες ενεργοποιούνται με το φρένο κατα την ακινητοποίηση του οχήματος, ενώ οι πίσω καθώς βάζουμε την όπισθεν.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Τάση λειτουργίας: DC12V.
Ισχύς: 3,6W.
Θερμοκρασία λειτουργίας: -20C ~ +70C.
Απόσταση ανίχνευσης: 0.3 – 2.0 μέτρα.
Γωνία ανίχνευσης: οριζόντια > 60 μοίρες, κάθετη > 60 μοίρες.
Το σετ περιλαμβάνει:

8 αισθητήρες
1 κεντρική μονάδα.
1 οθόνη LCD/LED.
1 κοπτικό εργαλείο για τρυπάνι.
Τα απαραίτητα καλώδια για την λειτουργία και τροφοδοσία.

Ενδιαφέρθηκαν Επίσης