Ασφάλεια Συναλλαγών

Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών, η allsales.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL της thawte, με κρυπτογράφηση μέχρι 256bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές.

Το πρωτόκολλο SSL είναι παγκοσμίως το ασφαλέστερο πρωτόκολλο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες - και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Μια κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που ανταλλάσονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, ο πελάτης μεταφέρετε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, εκεί αναγράφει τα στοιχεία της κάρτας του και ολοκληρώνεται η πληρωμή της παραγγελίας του. (τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας πάνε απευθείας στην τράπεζα και όχι σε εμάς)

Στην περίπτωση πληρωμής με PAYPAL η πληρωμή πραγματοποιείται από την ιστοσελίδα της PAYPAL.